Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 LEI. Comenzile plasate până la ora 13:00 vor fi predate curierului în aceeași zi.

Politica de confidențialitate

Petino Independent Group în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.petino.ro respectă caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate de către dvs. atunci când utilizaţi acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care aplică Politica de Confidenţialitate. Vizitarea acestui website se supune termenilor şi condiţiilor de utilizare şi Politicii de confidenţialitate, implicând astfel acceptul dvs. cu privire la acestea şi reprezintă înţelegerea completă dintre părţi. Petino Independent Group îşi rezervă dreptul să schimbe şi să actualizeze oricând conţinutul website-ului www.petino.ro precum şi Politica de Confidenţialitate, dar şi termenii şi condiţiile de utilizare, fără niciun fel de notificare realizată în prealabil. Petino Independent Group SRL garantează că respectă drepturile dvs. conferite de Legea nr. 677/2001, privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Definiţia termenilor şi drepturile dvs. sunt cele precizate în cuprinsul acestor legi.

Petino Independent Group SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, care pot fi, după caz: nume şi prenume, data naşterii, semnătură, telefon/fax, adresă, e-mail, profesie, cod numeric personal, seria şi numărul actului de identitate/pașaportului, prin mijloace automatizate/manuale. Desigur că furnizarea acestor date nu este obligatorie, ele obținându-se doar cu acordul dvs., exprimat prin semnătură pe documentele tipărite (facturi, documente de expediție etc.). Dacă refuzați să ne furnizați aceste date, ne vom găsi în imposibilitatea de a vă oferi serviciile noastre.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opoziţie şi de a cere ştergerea datelor şi dreptul de a vă adresa justiţiei cu privire la încălcarea drepturilor dvs. prevăzute de legislaţia în domeniu. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, personal sau prin poştă la sediul social al firmei.

Avem rugămintea ca, în cazul în care observați că parte dintre datele dvs. sunt incorecte, să ne contactați cât mai repede posibil.

Utilizarea informațiilor cu caracter personal

Petino Independent Group SRL va putea folosi datele dvs. doar în scopul comercializării produselor pe care le oferim. Menționăm, în acest caz: procesarea comenzilor făcute de dvs., facturarea lor, trimiterea de newslettere la adresa de e-mail furnizată de dvs., transmiterea ofertelor pentru produsele noastre, soluționarea cererilor, a întrebărilor, sugestiilor sau reclamațiilor dvs.

Prin accesarea website-ului www.petino.ro folosirea, vizitarea, comandarea, abonarea la newsletter sau trimiterea de e-mail-uri către noi, la adresa/adresele indicate, se consideră că dvs. sunteți de acord cu primirea notificărilor în variantă electronică, inclusiv comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe website.