Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 LEI. Comenzile plasate până la ora 13:00 vor fi predate curierului în aceeași zi.

Termeni si condiții


Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de mai jos. Utilizarea acestui website presupune că acceptați și sunteți de acord cu termenii și condițiile enunțate.

Conținutul website-ului www.petino.ro, indiferent de natura lui (fie el text, imagini, elemente grafice, materiale video etc.) este în proprietatea noastră și este apărat, astfel, de legea care apără drepturile de autor și de legile privind proprietatea intelectuală. Este interzisă folosirea conținutului de pe acest website fără acordul nostru și se pedepsește conform legii. Orice încercare de a-l prelua, indiferent de mijloace, reprezintă o ilegalitate.

Asocierile de orice formă ale Petino Independent Group fie ele de denumire, de logo, de text sau orice alte simboluri, inclusiv combinații de cuvinte sau simboluri grafice ne aparțin și pot fi utilizate doar cu acordul nostru, exclusiv în legătură cu produsele și serviciile noastre.

Prețuri și campanii promoționale

Prețurile de pe website-ul nostru includ TVA, dar nu includ taxele de livrare. Acestea din urmă se vor calcula separat, atunci când veți urma pașii trimiterii comenzii dvs. Cheltuielile de livrare vor varia în funcție de o serie de factori: destinația dvs. (în București, în țară sau în străinătate), numărul destinațiilor în care doriți să ajungă coletele și greutatea acestora.

Tarifele de livrare sunt următoarele:

  • pentru București și Ilfov: 24 LEI
  • pentru orice alt oraș din țară, vă rugăm să consultați website-ul curierului Sameday

În cazul în care vom desfășura pe website-ul nostru, www.petino.ro campanii promoționale referitoare la produsele afișate, condițiile pentru aceste promoții vor fi stabilite în întregime de către noi. Participanții vor afla aceste condiții numai prin intermediul website-ului. Comenzile care respectă toate regulile afișate pe website sunt singurele care vor putea beneficia de promoţii. De reținut că promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către noi în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Petino Independent Group SRL nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare adusă în prealabil.

Limitarea responsabilității

Website-ul www.petino.ro nu poate fi tras la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura lor, ca urmare a utilizării acestuia, a imposibilității accesării lui sau a serviciilor oferite prin acesta. Utilizatorii își asumă că folosirea website-ului și, implicit, cumpărarea de produse se face pe propria răspundere.  Dacă unele date au fost afișate greșit (inclusiv prețul unui produs) sau introduse incorect în baza de date și livrarea nu s-a efectuat, noi vom face toate demersurile ca dvs. să fiți anunțat cât de repede posibil și noi să anulăm livrarea. Nu putem garanta pentru funcționarea perfectă a website-ului, astfel pot apărea erori pe server, care implică riscuri diverse: de la provocarea de daune legate de securitatea informațiilor și până la informații neactualizate pe website.

În același timp, nu putem garanta disponibilitatea în stoc a produselor afişate pe website, astfel ne rezervăm dreptul de a nu livra parţial sau integral o anumită comandă.

Utilizarea website-ului

În timpul utilizării website-ului, dvs. vă angajaţi să respectaţi legile şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol funcţionarea acestuia, securitatea informaţiilor etc.; vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul acestui website; vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea website-ului sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizată a contului utilizat pentru tranzacţii sau achiziţii prin acest website. Prin lansarea comenzii şi cumpărarea produselor, dvs. acceptați condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.

Sugestii, reclamații

Pentru orice sugestii sau reclamații pe care doriți să ni le transmiteți, scrieți-ne pe adresa: contact@petino.ro. Garantăm că ne străduim să ne ducem la îndeplinire, cât mai profesionist posibil, toate sarcinile.

Datele noastre:

Petino Independent Group SRL

București, Str. Tiglina nr.24
Banca Transilvania
Contul: RO25BTRLRONCRT0590593601
Nr telefon: 0740 210 500
Email: contact@petino.ro